OBNOVA PARKETA

Obnavljamo parkete vseh vrst. Pri obnovah uporabljamo profesionalne stroje za valjčno in rotacijsko brušenje parketa z ustreznim odsesavanjem prahu. Obrušeno površino zaščitimo s kvalitetnimi laki na vodni osnovi nemškega proizvajalca STAUF. V primeru oljenja pa uporabimo kvalitetna olja znamke OSMO. S tem vašemu parketu povrnemo prvotni lesk in dolgotrajno zaščito.

Oljene parkete lahko tudi osvežimo. S predhodno odstranitvijo umazanije in ponovnim nanosom olja poskrbimo za dezinfekcijo tal in hkrati tla zaščitimo pred trdovratnimi madeži.

Pred vsako obnovo pridemo na ogled, ocenimo stanje ter določimo terminski potek izvajanja del. V primeru, da vaše stare talne obloge ni mogoče obnoviti Vam ponudimo najbolj optimalno rešitev za obnovo tal.

Oljen parket s personaliziranimi detajli, ki ostane z vami skozi čas

Parket je izdelan iz različnih vrst lesa, v različnih sortiranjih. Glede na način obdelave končnega sloja pa je parket surov, lakiran ali oljen. Glede na vašo idejo tal v domu in končni občutek sobe lahko z izbiro zaščite parketa ustvarite unikatne ambiente. Robovi so lahko ostri ali rahlo pobrani kar dodatno ustvari prijetne detajle v vašem domu, ki prispevajo k vašemu počutju in stilu doma.

Brušenje parketa in vzdrževanje

Gotovi parket nudi možnost večkratne obnove. Zato nudimo tudi brušenje parketa, ki osveži barvo lesa, odstrani praske in ponovno prinese občutek sveže oblikovanega domovanja. Prav tako nudimo oljenje parketa na redni bazi, da bo vrhna lesena površina parketa ostala zaščitena pred vlago, plesnijo in lesnimi zajedalci. Dobro oljen in negovan parket lahko ostane v domu več generacij zato vsekakor priporočamo redno vzdrževanje, oljenje ali brušenje parketa v vašem domu.

  • Stroji z odsesavanjem prahu

  • Natančna izvedba

  • Kvalitetni materiali

  • Kratek rok obnove

Kontakt