IZDELAVA STOPNIC

Marsikatero hišo v  bližnji in daljni okolici, tudi preko meja Slovenije, krasijo naše stopnice, ki so vedno izdelane po meri in so unikatne. Izdelujemo jih iz vinil plošče, gotovega parketa ter masivnega lesa. Lahko so narejene kot nastopne ploskve z belo lakiranimi vertikalami, ali pa so škatlaste oblike. Stopnice vgrajujemo na različne podlage (betonska osnova, kovinska pod konstrukcija). Pika na i pri končanem stopnišču je seveda ograja. Lahko je steklena, lesena, kovinska.

Lesene stopnice
Vinil stopnice
Masivne stopnice

LESENE STOPNICE

Stopnice narejene iz izgotovljenega parketa. Možnost prilagoditve debeline nastopne ploskve. Lahko imajo obliko škatle, ali pa s previsom v kombinaciji z belo pralno zaporo. Možnost  izbire med trendovskimi odtenki. Samo površina pa je lahko zaščitena z oljem ali lakom.

VINIL STOPNICE

Narejene iz vinilnih plošč in imajo možnost prilagoditve debeline nastopne ploskve. Po obliki so lahko ravne ali pa s previsom v kombinaciji z belo pralno zaporo.  Modernega videza in zelo trpežne kar zadeva njihovo uporabo. Možnost izbire debeline zaščitnega sloja.

MASIVNE STOPNICE

Material za njihovo izdelavo je masivni les različnih drevesnih vrst. Prednost v debelejši nastopni ploskvi, ki omogoča kasnejšo večkratno obnovo in daljšo življensko dobo. Zaščititi jih je mogoče z olji ali pa so lakirane. Stopniščno ograjo ali roč je lahko izdelan iz enakega materala kot stopnice same.

ZAKLJUČKI

Vaše stopnišče ali talno oblogo dopolnimo z ustreznimi zaključki iz lesa ali vinila. Lahko jih naredimo v obliki robnih letvic, kot zaključek ograje, oblečeno stopnico ali pa kot stenski zaključek. Izdelani so unikatno in po vaših željah.

Kontakt