O NAS

Podjetje Mibas d. o. o., se z lesom ukvarja že vrsto let. Na podlagi pridobljenih izkušenj in znanja in tudi izmenjave mnenj z domačimi in tujimi sodelavci je postalo podjetje, ki lahko stranki nudi celostno kakovostno storitev – brezplačen strokovni nasvet, ki ji bo pomagal pri izbiri in odločitvi, nakup obloge, dostavo, vgradnjo in jamstvo za opravljeno delo.

V razstavnem salonu v industrijski coni v Mengšu boste lahko na podlagi pravih vzorcev izbrali svojo talno oblogo. Les je živ material in vsaka drevesna vrsta, celo vsako drevo se med sabo razlikuje po teksturi in barvi. In prav to je čar lesa. Vsak položen parket je po svoje unikaten. Zato ne izbirajte lesa po katalogu. Vaša odločitev bo na podlagi pravega vzorca zagotovo lažja, k ustrezni izbiri pa bodo pripomogle še izkušnje in strokovnost zaposlenih v Mibasu.

Mibasova ponudba je v začetku obsegala predvsem lamelni in lam parket različnih drevesnih vrst, pa tudi različne bordure in unikatne pode. Ker pa podjetje sledi trendom na področju talnih oblog lahko v našem salonu izberate tudi med gotovimi parketi, ladijskimi podi in vinilnimi oblogami. Med raznoliko ponudbo pa lahko najdete tudi pode namenjene za zunanjo uporabo.

  • Dolgoletne izkušnje

  • Nudimo kakovostne storitve in materiale

  • Strokovnost zaposlenih

  • Možnost ogleda objektov

Kontakt