VINILNE TALNE OBLOGE

Vinilne talne obloge združujejo neprekosljiv stil in priročnost. Zato nudimo široko paleto dekorjev z izgledom, keramike, betona, kamna ter lesa, ki bodo obogatili vaš dom.

Vinilne oz. PVC talne obloge sodijo med bolj odporne talne obloge, primerne so za bivalne površine, poslovne prostore, njihova uporaba je vsestranska. so izredno odporne na obrabo, umazanijo in hkrati enostavene za vzdrževanje, so antistatične in antibakterijske, zato so izredno primerne za alergike.

PVC talne obloge so odporne na udarce, odlikuje jih izjemno visoka trdota, ne bledijo in ne spreminjajo barv.

Vinilna talna obloga je prijetna in topla na dotik, primerna za polaganje na talno gretje.

Na voljo so različne debeline: 9,5 mm(na pluti), 5,5 mm(hidro), 4,0 mm(pvc talne obloge) in 2 mm(pvc talne obloge).

Vinil katalogi

Fatra CLICK katalog
Fatra LVT katalog
Fatra RS CLICK katalog
Fatra WELL katalog
Lico VINIL
Lico HYDRO FIX
Lico HYDRO FIX OBJECT
Lico VINTEX FIX
Lico ECO DESIGN
Lico LIPUR

DEBELINE

Izberite med različnimi debelinami talnih oblog primernih za vse sorte prostorov. Prednost vinilne obloge in PVC talne obloge je ravno prilagodljivost in enostavnost vgradnje, ki skupaj z našo pomočjo prekaša večino drugih talnih oblog.

PVC talne obloge debeline 9,5 mm

Imajo na spodnji strani pluto, ki nudi zvočno in toplotno izolacijo in so primerne za polaganje na talno gretje. Omogočajo nam prijetno in neslišno hojo. Polaga se plavajoče na klik.

 1. visoko odporen prosojen zaščitni sloj
 2. vinil
 3. nosiln HDF plošča
 4. podložna pluta

Vinilna talna obloga debeline 5,5 mm

ima na spodnji strani podložno peno ki nudi zvočno in toplotno izolacijo in je primeren za polaganje v vlažnih prostorih: ponujamo vinilne talne obloge za kuhinjo, kopalnico, garažo, kleti ter počitniške objekte na obali ali v primeru ko nam obnova obstoječe talne obloge ne omogoča nadgradnje v višini 1 cm… Hydro vinil se polaga plavajoče na klik.

 1. visoko odporen prosojen zaščitni sloj
 2. obrabni sloj
 3. dekor vinila
 4. vmesna elastična plast
 5. vodoodporna nosilna hydro plošča
 6. vodo0dporna, tlačno stabilna in zvočno izolativna podložna pena

Vinil plošče 4 mm

so lahko v obliki kompaktnih rigidnih plošč ali pa kot zelo prilagajoča vinilna plošča. Uporaba je vsesplošna, polaga se plavajoče na klik in je ena izmed najbolj popularnih rešitev kadar iščete vinil tla.

Vinil debeline 2 mm

se lepi na pripravljeno podlago na tla ali pa kot dekorativen dodatek na steni. Širok izbor vzorcev vinila za lepljenje je na voljo iz priznane češke tovarne Fatra. Vinil tla poskrbijo za vrhunski izgled vašega doma.

 1. visoko odporen prosojen zaščitni sloj
 2. vinil
Kontakt