VINIL

Nudimo široko paleto dekorjev z izgledom, keramike, betona, kamna ter lesa.

Vinil sodi med odporne talne obloge, primerna je za bivalne površine, poslovne prostore, njegova uporaba je vsestranska. Je izredno odporen na obrabo, umazanijo in hkrati enostaven za vzdrževanje, je antistatičen in antibakterijski, zato je izredno primeren za alergike.

Vinil je odporen na udarce, odlikuje ga izjemno visoka trdota, ne bledi in ne spreminja barv.

Takšna talna obloga je prijetna in topla na dotik, primerna za polaganje na talno gretje.

Na voljo so različne debeline: 9,5 mm(na pluti), 5,5 mm(hidro), 4,0 mm(pvc) in 2 mm(pvc).

Vinil Katalogi

Fatra CLICK Katalog 2015-17
LICO Stone Plus
LICO Vinyl Authentic
LICO Vinyl Design
LICO Vinyl Design 16
LICO Vinyl Design Plus
LICO Vinyl Economy Plus
LICO Vinyl Longus
LICO Vinyl Objekt
LICO Vinyl Premium Neu Red Book

DEBELINE

Vinil debeline 9,5 mm ima na spodnji strani pluto, ki nudi zvočno in toplotno izolacijo in je primeren za polaganje na talno gretje. Omogoča nam prijetno in neslišno hojo. Polaga se plavajoče na klik.

Vinil debeline 5,5 mm ima na spodnji strani podložno peno ki nudi zvočno in toplotno izolacijo in je primeren za polaganje v vlažnih prostorih: kopalnice, kuhinje, garaže, kleti ter počitniških objektih na obali ali v primeru ko nam obnova obstoječe talne obloge ne omogoča nadgradnje v višini 1 cm… Hydro vinil se polaga plavajoče na klik.

Vinil debeline 4 mm je lahko v obliki kompaktnih rigidnih plošč ali pa kot zelo prilagajoča vinilna plošča. Uporaba je vsesplošna, polaga se plavajoče na klik.

Vinil debeline 2 mm se lepi na pripravljeno podlago na tla ali pa kot dekorativen dodatek na steni. Širok izbor vzorcev vinila za lepljenje je na voljo iz priznane češke tovarne Fatra.

Kontakt